• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Brugt Egholm 2150 vnr 834918

• OK sund og velfungerende basismaskine. Starter og kører fint. Hydraulik virker fint. Een ejer, men der er utæthed fra pakdåse i motor. Kan du selv ta motor ud/ind, får du en 2150 med 26 HK til en billig penge. Evt Brugt klipper, feje-sugemaskine eller vinterredskaber som tilkøb.
• Timer:1091
• HK:26

FAKTA

Pris ekskl. moms
Underkategori

Redskabsbærere

Årgang
2011
Ref.nr.
834918
Annonce nr.
350621

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Salgsafdeling
Helsinge Maskinforretning A/S
Tofte Industri 22
3200 Helsinge
Danmark
+45 48799322
Firmabeskrivelse
Helsinge Maskinforretning blev grundlagt helt tilbage i 1964. Dengang var det en forholdsvis lille forretning som kun var kendt i lokalområdet. Vi har nu med over 47 års erfaring udviklet os til at være en af Nordsjællands største maskinforretninger Dette er ikke mindst sket ved hjælp af vores trofaste medarbejderstab, som i dag tæller 30 medarbejdere. Vores medarbejdere som alle er specialuddannede, er med til at sikre vores kunder faglig og reel betjening Forretningsarealet, som er under stadig udvikling, er udbygget til at være på over 4000 m2. Herfra styres det daglige arbejde indenfor salg, service og administration Værkstedet er udstyret med moderne værktøj, hjælpeudstyr m.m., der er grundlag for optimalt og præcist værkstedsarbejde på højeste kvalitetsniveau. Vi kan med vores 8 rullende servicevogne betjene Nordsjælland samt Københavnsområdet, når akut hjælp er påkrævet, hvad enten det er i sæsonerne eller i det daglige. På vores eget værksted står vores uddannede mekanikere ligeledes til vores kunders rådighed. Reservedelslageret er veludstyret med et lager på over 20.000 forskellige reservedele, og her er vores ekspedienter klar til at hjælpe med at finde den rette del. De samme ekspedienter betjener kunderne i vores præsentable butik, hvor der forefindes et stort udvalg af specialtilbehør, herunder haveredskaber m.m. Salgsafdelingen står klar til at rådgive vores kunder om køb af de rette maskiner. De orienterer sig dagligt om nyheder på markedet, og dette sikrer kunderne den bedst mulige rådgivning.