• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Brugt Fiat-Hitachi FB100 PT SS

• Reel og velkørende rendegraver med den populære PowerShuttle gearkasse. Har for ca. 1000 timer siden fået nyt forakselhus med nye bøsninger/bærelejer.
• Timer:9399
• Dæk % for:80
• Dæk % bag:50

FAKTA

Pris ekskl. moms
Årgang
1998
Ref.nr.
44 164-2
Annonce nr.
339689

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

1563
Leo Thomsen
Ib E. Mortensen A/S
Vesterbro 73, Kastbjerg
8970 Havndal
Danmark
+45 86470288
Firmabeskrivelse
I Kastbjerg finder du altid et stort lager af entreprenørmaskiner – både nye og brugte. Nye maskiner indenfor rendegravere, minigravere, midigravere, minilæssere og teleskoplifte. Brugte maskiner indenfor samme kategorier med tillæg af gummigeder – de fleste af vore brugte maskiner er topklargjorte på vort eget specialværksted og sælges med reklamationsret. Hos os kan du se og røre ved maskinerne, udstyret og tilbehøret – vi har nemlig det hele på lager. Så er det nemt at tage stilling til. Under en kop kaffe får vi en seriøs snak om din hverdag, så vi kan vejlede om, hvilke maskine og hvilket udstyr, der passer til dig og dine opgaver. Vi har også et stort lager af reservedele til Fiat-Hitachi, Fiat Kobelco, Ford, New Holland og Case rendegravere, minigravere, og teleskoplifte. Vort værksted samt 3 servicebiler er bemandet med dygtige entreprenørmaskinmekanikere, der kan reparere lidt af hvert indenfor entreprenørmaskiner – specielt rendegravere er vi rigtigt gode til. Når det drejer sig om Fiat-Hitachi, Fiat Kobelco, Ford, New Holland og Case rendegravere, tør vi godt påstå, at vi er blandt landets absolut førende.