• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Brugt Hyundai 25z-9A K Robex

• Hyundai 25Z-9AK Robex minigraver med Kubota motor. Den har hydraulik ved skovl, og 2-speed fremdrift. På armen er der arbejdslys. Inden i er der radio og det er en fin maskine til små penge. det er en meget enkel maskine at servicere, og der er god plads til at komme til på. Den kan evt leveres med ekstra kontra vægt i bag. Det er Hyundai der laver maskiner til Case IH og New Holland og denne her, er sammen maskine som Case IH CX26C og New Holland B-serier. Den kan leveres med det skifte og de skovle som man ønske. Men det kunne evt. være et S30-150 halvautomatisk skifte og kipplaner skovl samt 2 graveskovle for en merpris på 14800kr. Vi hjælper gerne med en rigtig god og billig financering og vi tager gerne dine brugte maskiner i bytte. den kan også lejes for en periode, også med forkøbsret, ring og forhør nermere om dette. Køb-Salg-Bytte -Udlejning ring 74855292 eller se mere på limas. dk
• Serienummer:HHKHMK04KH0000657

FAKTA

Pris ekskl. moms
Årgang
Årgang ukendt
Ref.nr.
87819107B
Annonce nr.
347346

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Frederik Møller Jensen
Lintrup Maskinhandel A/S
Skovlundvej 1
6660 Lintrup
Danmark
Firmabeskrivelse
Lintrup Maskinhandel er et firma, der startede i det små, med grå Fergusoner. Den 1/4/1997 statede det så rigtigt. Frederik sagde sit arbejde op og begyndte på fuld tid. I dag gør vi næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktore og gummigede. Vi er i dag 7 ansatte og hvert år sælger vi ca 500 traktorer, 50-80 vogne og nogle entrepenørmaskiner.