• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Brugt Keestrack Destroyer 1112

• Keestrack Destroyer 1112 rotationsknuser fra 10 måned 2013 med ca 3500 driftstimer, maskinen er i en god optisk og teknisk stand med alt i udstyr så som central smøring,
• service kompressor og generator, fjernbetjening, støv undertrykkelse, magnet, efterhængt færdig vare sigte med overstørrelses retur løb.

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Underkategori

Rotationsknuser

Årgang
2013
Annonce nr.
368818

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Ingvard N. Clausen
TNS-Imex A/S
Ved Dammen 7
6240 Løgumkloster
Danmark
+45 74745486
Firmabeskrivelse
TNS-IMEX A/S Vi har gennem årene udvidet vores sortiment til at omfatte forskellige spændene maskiner og udstyr til knusning og sortering, udstyr til nedbrydning, alt til dræn af mark og boldbaner, nedlægning af trykrør og dybde dræn til grundvands sænkning, grave kasser, vindsigter til montering på eksisterende mobile andlæg, alu køreramper og gangbroer, osv. Vi har hele tiden været opmærksome på at få maskiner og udstyr der har en kvalitet og ydeevne som er i top og derfor passer perfekt til skandinaviske kunder og forhold. Så vores maskiner og udstyr er i toppen blandt verdens mest fortrukne.
Ok