• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Brugt VW LT 35 2,8 TDi

• Årgang 1999. Info:Solid lastbil med fastlad og trækkrog sælges. Vil blive synet af os før overtagelse. Kører 9km på literen

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Underkategori

Fastlad

Årgang
Årgang ukendt
Ref.nr.
Wv1ZZZ2DXH033918
Annonce nr.
339431
Antal aksler
Antal døre
Dæk % bag
70  %
Dæk % for
70  %
Egenvægt
1950 
Ekstraudstyr
Radio/cd, Rotorblink
Nyttelast
1550 
Totalvægt
3500 
Dimensioner
Lad længde
Motor
Geartype
Manuel
Kilometer
410000 
Motor
Ny motor ved 278000 
Motorbrændstof
Diesel
Tankvolumen
55 

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Per Mortensen
Alu-Fiskebaek
Fiskebæk Stationsvej 7
4874 Gedser
Danmark
Firmabeskrivelse
Om ALU-Fiskebaek ALU-Fiskebaek er en del af Fiskebaek-gruppen, som gennem en årrække har specialiseret sig i en lang række løsninger og produkter til både entreprenører, bygherrer samt selvbyggere. ALU-Fiskebaek er specialister i løsninger, der er målrettede til entreprenører, bygherrer samt private selvbyggere. Udover et af Danmarks største sortimenter inden for porte fra flere anerkendte leverandører kan ALU-Fiskebaek også levere præfabrikerede eller individuelle byggematerialer til ethvert byggeri, glaspartier eller udestuer. ALU-Fiskebaek har egen landsdækkende montage- og serviceafdeling. Fiskebæk er ikke kun din leverandør, men din RÅDGIVER, der ser på helheden, og sikrer, at du får præcis den løsning, som du har behov for. Klik på vores produktgrupper neden for og se vores store sortiment.