• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye Alu-facader

• Alufacader/glaspartier ofte udsat for intensive belastninger fra vind, stærkt sollys, regn og fugtighed. Her er en facadeløsning med aluminiumsprofiler ideel, da den beskytter mod de ydre påvirkninger og derfor forlænger vinduet eller dørens holdbarhed.
• • Facader kan enten bygges af et større antal sammensatte glasvinduer eller der kan isættes blindfelter imellem de forskellige glastyper for at give et mere varieret look sammen forskellige typer af aluprofiler.
• • Glasfacader har den fordel, at de giver masser af lys ind i bygningen og dermed giver en besparelse på brug af strømmen til elektrisk lys. Det er en måde, at få haven ind i huset uden at udvide arealet.
• • De fås med en nanoteknologi, som gør glasset smudsafvisende og/ eller med solfilter, som nedsætter indstrålingen med 68%. Send os en maile med dine kontakter, og hør nærmere på din drøm.

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Underkategori

Kontor / lager

Årgang
2017
Annonce nr.
333326

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Per Mortensen
Alu-Fiskebaek
Fiskebæk Stationsvej 7
4874 Gedser
Danmark
Firmabeskrivelse
Om ALU-Fiskebaek ALU-Fiskebaek er en del af Fiskebaek-gruppen, som gennem en årrække har specialiseret sig i en lang række løsninger og produkter til både entreprenører, bygherrer samt selvbyggere. ALU-Fiskebaek er specialister i løsninger, der er målrettede til entreprenører, bygherrer samt private selvbyggere. Udover et af Danmarks største sortimenter inden for porte fra flere anerkendte leverandører kan ALU-Fiskebaek også levere præfabrikerede eller individuelle byggematerialer til ethvert byggeri, glaspartier eller udestuer. ALU-Fiskebaek har egen landsdækkende montage- og serviceafdeling. Fiskebæk er ikke kun din leverandør, men din RÅDGIVER, der ser på helheden, og sikrer, at du får præcis den løsning, som du har behov for. Klik på vores produktgrupper neden for og se vores store sortiment.