• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye Eminent Pro HB-S

• Fabriksnye Vejhøvle , 2,3 mtr bred, 6 mtr lang , 3 skær m/udskiftelig hardox, hydr side regulering af træk ,så kan du nemt få kanterne med ind. drejebart gaffeltræk, kraftige 23x8.50-12 hjul , kasse til ekstra vægt . En proff maskine lavet i kraftige matrealer og fuld galvaniseret . der kan som ekstra tilkøbes lys . vejl pris 34900,- KAMPAGNE TILBUD PÅ 28500,- gælder til den 1-3-2017

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Årgang
2018
Annonce nr.
361794

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Preben Christensen
Preben Christensen Landbrugsmaskiner
Tingvej 6, Karstoft
7800 Skive
Danmark
+45 97544266
Firmabeskrivelse
Vi er en mindre smede & maskinforretning, der sælger alt indenfor nye og brugte have-park og landbrugsmaskiner. Som noget nyt har vi fået forhandlingen af hele programmet af maskiner fra JF-Stoll & Kongskilde så vi kan tilbyde et bredt sortiment. Derudover laver vi alt i reparationer og konstruktionsarbejde. Eks har vi stor erfaring i producering af staldinventar til løsdrif ,samt tilbehør dertil. Endvidre har vi selv udviklet og producere de kendte Eminent Pro vejhøvle, og baneplanerne har vi i tæt samarbejde udviklet med en rideskole som vi sælger i både ind og udland. Vi håber du har fået et indblik i hvad vi laver for den private og professionelle kunde.