• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye Ferris ZT 400 IS Zero Turn med 3 i 1 klippebord

• NYHED! IS affjedring. 122 cm 3-i-1 klipper med bagudkast, sideudkast og mulching. 23 hk V-twin motor. Et nyudviklet klipperskjold giver ZT 400 IS® mulighed for både at mulche, sideudkaste og bagudkaste. Det giver en effektiv fleksibilitet, en af de sidste i danmark står i vejle på islandsvej 9
• Timer:0

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Underkategori

Selvkørende rotorklipper

Årgang
2018
Annonce nr.
367763

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

David Lilholm Jepsen
Vemas A/S
Islandsvej 9
7100 Vejle
Danmark
+45 75725445
Firmabeskrivelse
Mange muligheder Hos Vemas er strategien at kunne tilbyde den rigtige løsning til den rigtige pris. Derfor har vi et meget bredt udvalg af maskiner i forskellige mærker, som tilgodeser langt de fleste behov. Med udgangspunkt i din egen situation giver vi gerne råd og vejledning om, hvad du kan være bedst tjent med at investere i. Et godt salg er nemlig den rigtige løsning i forhold til de opgaver, du skal løse i din hverdag – og ikke kun nogle ”tilfældige” maskiner. Vi ser også på helheden i din maskinpark, så blandt andet redskaber og traktorer passer godt sammen. Vi vil hjælpe dig til at få mere ud af din indsats. Service til tiden En ordentlig handel rækker også udover den dag, hvor du modtager dine nye maskiner. Alle maskiner, der bruges professionelt, bliver slidte og skal blandt andet have nye sliddele.
Ok