• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye Foldeporte

• Foldeporten er det klare valg til Industrien hvor der er brug for en stærk solid port eller hvor loftshøjden vil gøre det svært at sætte skinner op til en almindelig port. Porten holdes på plads af en stålramme og porten selv er af stål. Den fås enten med eller uden isolering. Isoleringen laves med mineraluld. Porten kan leveres med eller uden vinduer. Vinduerne i porten leveres som energivinduer med en u-værdi på 1,3. Alle hængsler på rammen og mellem hængslerne er behandlet med et smørefri nylonlag, så den bliver lydløs og ikke ruster. Indvendig lås hører med, med hængelåsbeslag. Fuld lakering gives hvis det ønskes til en merpris

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Årgang
2017
Annonce nr.
333332

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Per Mortensen
Alu-Fiskebaek
Fiskebæk Stationsvej 7
4874 Gedser
Danmark
Firmabeskrivelse
Om ALU-Fiskebaek ALU-Fiskebaek er en del af Fiskebaek-gruppen, som gennem en årrække har specialiseret sig i en lang række løsninger og produkter til både entreprenører, bygherrer samt selvbyggere. ALU-Fiskebaek er specialister i løsninger, der er målrettede til entreprenører, bygherrer samt private selvbyggere. Udover et af Danmarks største sortimenter inden for porte fra flere anerkendte leverandører kan ALU-Fiskebaek også levere præfabrikerede eller individuelle byggematerialer til ethvert byggeri, glaspartier eller udestuer. ALU-Fiskebaek har egen landsdækkende montage- og serviceafdeling. Fiskebæk er ikke kun din leverandør, men din RÅDGIVER, der ser på helheden, og sikrer, at du får præcis den løsning, som du har behov for. Klik på vores produktgrupper neden for og se vores store sortiment.