• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye Howard R-400S

• Fabriksny fræser 205 cm bred , tandhjuls transmission , pto m/glidekobling en enkel og meget kraftig fræser fra Kongskilde vejl pris 37000,- i nyt flot design og pulverlakeret . på lager til omg levering
• Arbejdsbrede i cm:205

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Årgang
2018
Annonce nr.
350112

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Preben Christensen
Preben Christensen Landbrugsmaskiner
Tingvej 6, Karstoft
7800 Skive
Danmark
+45 97544266
Firmabeskrivelse
Vi er en mindre smede & maskinforretning, der sælger alt indenfor nye og brugte have-park og landbrugsmaskiner. Som noget nyt har vi fået forhandlingen af hele programmet af maskiner fra JF-Stoll & Kongskilde så vi kan tilbyde et bredt sortiment. Derudover laver vi alt i reparationer og konstruktionsarbejde. Eks har vi stor erfaring i producering af staldinventar til løsdrif ,samt tilbehør dertil. Endvidre har vi selv udviklet og producere de kendte Eminent Pro vejhøvle, og baneplanerne har vi i tæt samarbejde udviklet med en rideskole som vi sælger i både ind og udland. Vi håber du har fået et indblik i hvad vi laver for den private og professionelle kunde.