• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye New Holland BC5070

• Placering: Farsø, højde X bredde: 36cm x 46cm x (31-132cm), 2 m pickup, støttehjul på pickup, centralsmøring af binde-apparat, 31x13.5-15 dæk, Kontakt dit lokale salgsteam på tlf +45 98631766 eller e-mail salg@farmas.dk
• Serienummer:YEN115985

FAKTA

Pris ekskl. moms
Underkategori

Alm. balle

Årgang
Årgang ukendt
Ref.nr.
866231-0
Annonce nr.
339676

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Thomas G. Mikkelsen
Farmas A/S
Fabriksvej 1
9640 Farsø
Danmark
Firmabeskrivelse
Hos Farmas gør vi os umage med vores markedsføring, for at give vores kunder inspiration, oplevelser og servere det sande budskab. Farmas er mere end salg. Vi har et godt tilhørsforhold til vores kunder. Det sætter vi pris på og prøver at holde ved lige gennem forskellige arrangementer f.eks. arrangerer vi udenlandsrejser til New Holland fabrikkerne, Kverneland mv. Vores åbenthus-arrangement må vi virkelig sige er kommet for at blive, hvor kunder fra det meste at Jylland møder til et arrangement med både et fagligt og festligt islæt. Alt det kan du opleve ved at besøge vores 2500 m2 indendørs udstilling. Her kan du i ro og mag se aktuelle nye maskiner, og de brugte er arrangeret med priser og data. Vores udstilling er et besøg værd!
Ok