• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye OKB300

• Top kvalitets hydraulik hammer fra OK Tec. Syd koreansk kvalitets hammer i lukket box som passer på maskiner mellem 3 og 8 Ton, og en egenvægt på cirka 360 kg.
• Der medfølger slanger, værktøj, mejsler og repsæt. Kræver 95-130 bar og oilflow på 30-50 ltr/min. Datablad kan fremsendes ellers kontakt os for yderlige oplysninger.
• Prisen er frit leveret i DK

FAKTA

Pris ekskl. moms
Underkategori

Redskaber

Årgang
2016
Annonce nr.
339663

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Kent Andersen
Nortek ApS
Ormhøjgårdvej 4
8700 Horsens
Danmark
Firmabeskrivelse
Hos NORTEK fokuser vi på international vækst, både sammen med vores kunder og leverandører - samtidig arbejder vi konstant på udvidelse af produktsortimentet Alle os i NORTEK vil fortsætte vores vej mod toppen som verdens førende systemleverandører indenfor vores felt. Succesen kalder vi systempartnerskab... Og det er netop bredden, dybden og sammenhængen mellem vores samarbejde, vores produkter og vores tjenester, der gør NORTEK til den værdsatte partner vi er i dag. Det tætte og personlige netværk, NORTEK har opbygget gennem mere end 20 år indenfor branchen, åbner døre for tjenester rundt om i hele verden. Vi er kendt for at følge sagen til dørs og leverer gerne den samlede løsning - altid med et stort og tilfreds smil fra både kunder og leverandører. Tilgængelighed tæller og nedetid koster penge. Bæredygtighed gennem beskyttelsen af ​​mennesker og miljø udelukker kompromiser i kvaliteten af ​​vores arbejde - vores ansvar er vidtrækkende og vi tager det altid. Hos os betyder hver medarbejder noget helt specielt og dennes faglige færdigheder og høje motivation, iværksætteri, teamwork og fortsatte læring er nøgleordene i vores organisation.