• Hej, du er ikke logget ind endnu, gør det nu, det er gratis !

Fabriksnye Rulleporte

• Smart rulleport. Kræver kun 30cm overhøjde. Tager ingen plads i garagen eller hallen. Prisen er inkl. motor og fjernbetjening men uden montage.
• • Er dog nem at montere selv.

FAKTA

Pris ekskl. moms
Pris inkl. moms
Årgang
2017
Annonce nr.
333333

Kontakt sælger

Hvis du vil kontakte annoncøren angående denne annonce, kan du enten klikke her for at sende en e-mail eller ringe til annoncøren op på telefonnummeret, som er angivet herunder.
Husk, at gøre annoncøren opmærksom på annoncenummeret, der står skrevet under fakta.

Per Mortensen
Alu-Fiskebaek
Fiskebæk Stationsvej 7
4874 Gedser
Danmark
Firmabeskrivelse
Om ALU-Fiskebaek ALU-Fiskebaek er en del af Fiskebaek-gruppen, som gennem en årrække har specialiseret sig i en lang række løsninger og produkter til både entreprenører, bygherrer samt selvbyggere. ALU-Fiskebaek er specialister i løsninger, der er målrettede til entreprenører, bygherrer samt private selvbyggere. Udover et af Danmarks største sortimenter inden for porte fra flere anerkendte leverandører kan ALU-Fiskebaek også levere præfabrikerede eller individuelle byggematerialer til ethvert byggeri, glaspartier eller udestuer. ALU-Fiskebaek har egen landsdækkende montage- og serviceafdeling. Fiskebæk er ikke kun din leverandør, men din RÅDGIVER, der ser på helheden, og sikrer, at du får præcis den løsning, som du har behov for. Klik på vores produktgrupper neden for og se vores store sortiment.