Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

3 M. AFFALDS CONTAINER

Sælges 
Excl. moms 7.500 kr

Beskrivelse


Yderligere information ring til ejer Frederik Hoff Stalmosevej 2 Simmelkær 7451 Sunds tlf. 20235384

Generel info


Årgang ukendt-0
Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Annonce nr. 46302
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Aage Rosenkvist Pedersen
Firmanavn Aages Maskinhandel
Adresse Firhuse 12 7441 Bording
Telefon +45 21408950

Aages Maskinhandel

Aages Maskinhandel har altid et stort udvalg af brugte kvalitetsmaskiner. Aages Maskinhandel har altid entreprenør-, landbrugs- og industrimaskiner på lager, især gummihjulslæssere, gaffeltrucks, lastbiler, traktorer, gyllemaskiner og mange andre maskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok