Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Alt inden for kloak og drænering

Sælges 

Beskrivelse


Drænrør og Afvanding
Nyrup plast har stor ekspertise inden for afvanding – både i forbindelse med husbyggeri, landbrug og motorvejs- og jernbanebyggeri. nyrup plast har bidraget som leverandør og rådgiver på anlæggelse af en stor del af det danske vej- og banenet. Vi har mere end 50 års erfaring på området. Vi bevikler selv drænrør på bestilling – hos os får du præcis det produkt, du har brug for.

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2020
Model Drænrør
Annonce nr. 135962
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Salgsafdelingen
Firmanavn Nyrup Plast A/S
Adresse Kannikevej 1, 4296 Nyrup
Telefon +45 57803100

Nyrup Plast A/S

Om os
nyrup plast er en sund, dansk rørgrossist med speciale i alt fra jordoverfladen og ned. Vores tilgang er ydmyg – vi har respekt for vores kunder og forsøger altid at yde den bedste service. Hos os får du kompetent rådgivning af et veluddannet personale, som ikke bare sælger og leverer – vi ‘nørder’ også med tingene og kender vores produkter indgående. Vi har ekspertisen i huset til at lave en lang række beregninger, også til brug for teknisk forvaltning, og vi kan svare i dybden på de fleste spørgsmål.
Vi er eksperter inden for kloakering, afvanding, regnvandshåndtering og spildevandsbehandling og har igennem mange år haft et agentursamarbejde med flg. udenlandske producenter:

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok