Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Amazone KG 603-2

Sælges 
Excl. moms 158.000 kr

Beskrivelse


6m Amazone rotorharve såsæt med skiveskær og kileringsvalse
Arbejdsbrede i cm:600

Generel info


2003-0
Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2003
Fabrikat Amazone
Model KG 603-2
Annonce nr. 439447
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 13478

Sælger information


Kontaktperson David Lilholm Jepsen
Firmanavn Vemas A/S
Adresse Islandsvej 9, 7100 Vejle
Telefon +45 20257782

Vemas A/S

Vemas landbrug - din garanti for et godt samarbejde
Hos Vemas er det vigtigt, at du som kunde får de maskiner og den vejledning, du har brug for.
Mange muligheder
Hos Vemas er strategien at kunne tilbyde den rigtige løsning til den rigtige pris. Derfor har vi et meget bredt udvalg af maskiner i forskellige mærker, som tilgodeser lagt de fleste behov.
Med udgangspunkt i din situation giver vi gerne råd og vejledning om, hvad du kan være bedst tjent med at investere i.
Før en handel tilbyder vi at demonstrere maskinerne hos dig, så du kan prøve maskinerne, hvor du skal bruge dem. Vores maskindemonstrationer er uforpligtende.
Service til tiden
En ordentlig handel rækker udover den dag, hvor du modtager dine nye maskiner. Alle maskiner, der buges professionelt, bliver slidte og skal blandt andet have nye sliddele. Derfor tilbyder vi professionel assistance fra vores dygtige montører - både som forebyggende service og når uheldet rammer dig. De kører både ud til dig og servicerer på vores veludstyrede værksted. Kan du ikke bringe maskinerne frem og tilbage, tilbyder vi også at hente dem. Og når det rigtig brænder på, kan du i de fleste tilfælde få en lånemaskine, så du er kørende, selvom din egen maskine er midlertidig stoppet.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok