Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Atlas AR 80

Sælges 
Excl. moms 130.000 kr

Beskrivelse


Atlas 80 med centralsmørring og lang læssearm. Motoren er ok, men maskinen har problemer med hydraulikken..
Timer:11000

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2008
Fabrikat Atlas
Model AR 80
Annonce nr. 440547
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Jacob Nielsen
Firmanavn A P Jørgensen
Adresse Plantagevej 12, 6760 Ribe 6760

A P Jørgensen

Vi forhandler, udover CLAAS's store produktprogram, maskiner fra Samson, Kverneland, Schäffer, Amazone, Kongskilde og GreenTec. Og indenfor have/park forhandler vi Vitra, Suzuki ATV'er Stiga og TGB.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok