Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

ATV Model SMC 700L EFI EPS T3 traktor

Sælges 
Excl. moms 48.995 kr

Beskrivelse


SMC 700L EFI EPS T3 traktor
.En stor 700 ccm kraftpakke med komplet udstyr, i lang udgave med en lækker moment-stærk EFI motor til at drive værket.
SMC 700 T3 Lang, magter i den grad opgaven
uanset du vil mase igennem blød skovbund, koble op med en frontmonteret Rammy sneslynge, klatre i terræn, eller trække verdens største ATV brakpudser fra Quad-X gennem 2 mtr høje siv... så vil din SMC 700 T3 klare opgaven..
Kan indregistreres som T3 traktor til alle erhverv og privat benyttelse.
SMC 700 som T3 traktor, er en ATV DER vil.. og kan..
SMC 700 Excl. moms kr. 51.992 (kr. 64.990,-)
SMC 700 m/EPS(servo) Excl. moms kr. 55.992 (kr. 69.990,-)
Der kan tilkomme lokale fragt og lev. omk.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2019
Fabrikat SMC
Model SMC 700L EFI EPS T3 traktor
Annonce nr. 143455
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


HK (KW) 50
Ref.nr. 094680
Slagvolumen cm3 700

Sælger information


Kontaktperson Lars Søndergaard
Firmanavn O. Søndergaard & Sønner A/S
Adresse Bogensevej 33, 5450 Otterup 5450
Telefon +45 21681664

O. Søndergaard & Sønner A/S

Vi er en moderne full-service maskinforretning med mere end 40 års erfaring. Vores salgsafdeling har et bredt program af markedsledende traktorer og maskiner til land- og skovbrug, entreprenører, industri og have / park sektoren. Vi står til rådighed med vores expertice mht. salg rådgivning og finansieringsforslag. Import og export af traktorer og maskiner. Klik ind på PRODUKTER i menuen og se nogle af de produkter vi forhandler. Vores butik og reservedelsafdeling tilbyder et bredt udvalg af reservedele og udstyr til bl.a. den private husholdning, have/park, land- og skovbrug samt industri. Vi har produkter spændende fra arbejdstøj, plæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere, buskrydere, motorsave, forskellige trillebører til 4 hjulede motorcykler. Klik ind på PRODUKTER og se nogle af de produkter vi har i have/park-produktprogrammet. Vi har ligeledes et bredt udvalg af preskoblinger og slanger til hydraulikanlæg. Vores værksted reparerer og servicerer traktorer, landbrugs- og entreprenørmaskiner samt maskiner til have/park. Smedeafdelingen udfører diverse reparations- og fremstillingsopgaver. Vores veludstyrede servicebiler kommer overalt på Fyn og Øerne. Vi har lastbil m. kran og knæklad som tilbydes til diverse opgaver.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok