Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

ATV-vogn med elhydraulisk tipning

Til salg  
Excl. moms 13.396 kr

Beskrivelse


Vores tipvogn til ATV er fremstillet af slidstærk og robust dørkplade, galvaniseret for lang levetid.
Den perfekte vogn til dig, der vil laste grus, jord, flis, græs, løv eller andet materiale. Det er en transportvogn, der er beregnet til at fragte materiale på en effektiv måde, uanset om du har en større havetraktor, ATV eller mindre traktor.
Med et gennemtænkt design og et godt mål på ladet kan du flytte store mængder både med og uden forhøjelsessider. Med en vogn til alle miljøer kan du komme frem på glatte veje og asfalt eller i terræn og skovmiljøer.
Chassisrammen er opbygget med 40 x 80 mm profiler med 2,75 mm tykkelse, hvilket gør den til en stabil vogn ved tung last. Vognens profilrør er forstærket i hjørnerne i bagkanten for at kunne klare tunge tipninger.
Tipladet er konstrueret af 2 mm galvaniseret dørkplade, der er bygget på 10 stk. velformede stålprofiler, 5 stk. på hver side med en overliggende profil til at forstærke ladpladen.
ATV-vognen har 2 stk. indfæstninger til tipladet, som er placeret bredt, navnlig med henblik på stabil tipning ved tungere last. Indfæstningsøjerne og beslagene er fremstillet i massivt stål.
Tipvognens tilhørende el og hydraulik er godt placeret og beskyttet under ladet. Med en lang, tredelt vippecylinder får du en større tippevinkel ved aflæsning af fugtigt eller kompakt rullet materiale.
Stor tipvinkel
Den store tipvinkel gør desuden, at ladet er nemt at rengøre. Ved rengøring af ladet og med ladet i optippet position under service eller lignende skal ladsikringen altid anvendes. Ladsikringshåndtaget er placeret i chassiset.
ATV-vognens el hentes fra 12V-udtaget fra din ATV, og tipningen styres fra en manøvredåse med kabel, som rækker helt frem til din ATV. Manøvredåsen kan nemt opbevares i en kasse placeret ved trækket, når den ikke anvendes. Den mindre opbevaringskasse i dørkplade medfølger.
Tipvognen er ATV’ens svar på en dumpervogn. Med en maks. last på 1420 kg kan du fragte tungt og meget uden problemer, og med de oplukkelige for- og bagklapper kan du nemt aflæsse det lastede materiale.
Oplukkelig for- og bagklap
Forklappen er oplukkelig nedad eller aftagelig med to spænder og hængsler. En aftagelig forstamme/klap er god, når du skal anvende vognen til at køre længere last, f.eks. stammer eller reglar.
Bagklappen er designet til nemt at kunne åbnes eller slås ned, så klappen bliver som en rampe. Klappen har to hængsler nederst for at kunne trække materiale op på.  Bagklappen kan også låses i overkanten, så den kan anvendes som en spredningsklap. En spredningsklap er god, når du vil tippe grus ud over en længere strækning i et jævnt flow. F.eks. ved grusning af veje eller opkørsler. Til bagklappen medfølger trinløse beslag i overkanten til spredning af grus. Klapåbningens vinkel tilpasses ved hjælp af tilhørende kæder. Vognen er perfekt udformet til at kunne sprede grus og sand på dine veje.
Dækkene, som har en størrelse på 22x11-10, gør, at vognens chassis sammen med dækkene skaber en god frihøjde, og dækdimensionen gør, at vognen ruller let. Dækmønstret fungerer godt både til græs, grus og asfalteret vej.
Støtteben uden hjul med håndsving samt 50 mm drejelig kuglekobling medfølger.
• Akseltype: Bogie.
• Ladmål: 2.000 x 1.070 x 580 mm.
• Hjul: 22 x 11 - 10.
• Længde: 3.450 mm.
• Bredde: 1.250 mm.
• Højde: 1.100 mm.
• Maxlast: 1.420 kg.
• Tip: El - hydraulisk, 12 V.
• Vægt: 270 kg.
• Elhydraulisk tipning 12 V 
• Robust lad i 2 mm galvaniseret dørkplade 
• Kraftig tretrinsvippecylinder 
• Allrounddæk 22 x 11 - 10 
• Mindre opbevaringskasse til manøvredåse medfølger

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model ATV-tipvogn
Annonce nr. 194996
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Dæk montering bag 22 x 11-10
Lasteevne 1.420

Sælger information


Kontaktperson Niels Peter Bjerring-Pedersen
Firmanavn NP Motor
Adresse Sjoltevej 4
4733 Tappernøje
Telefon +45 30232090

NP Motor

NP MOTOR blev grundlagt i 2003 af Niels Peter Bjerring-Pedersen.
Idegrundlaget blev skabt på baggrund af en mangeårig passion for 2 & 4 hjulede køretøjer – både on og off-road.
I de første år fra beskedne lokaler i privaten, men siden 2007 i nye og langt større lokaler med daværende 750m² butik, udstilling, lager og værksted.
Efter cirka 10 år der, voksede vi igen ud af rammerne, så nu byder vi velkommen i Danmark`s suverænt største ATV forretning på over 2500m² butik, udstilling, lager og værksted.
Af kvalitetsmærker som NP Motor forhandler kan nævnes: CF MOTO, TGB, Honda og SMC samt stort set alt hvad der kan fås af udstyr og redskaber.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Er du på udkik efter en ny/brugt maskine til din Virksomhed?

På Altimaskiner.dk kan du finde maskiner til mange forskellige brancher.
I alt ca. 25.000 annoncer i 6 forskellige kategorier:

LANDBRUG - TRANSPORT - ENTREPRENØR - HAVE PARK, VEJ og SKOV – INDUSTRI - BYGGEMATERIALER OG VÆRKTØJ

Altimaskiner.dk er landsdækkende

Se udvalget fra sælgere og udlejere fra hele landet.
F.eks.
Traktorer, mejetærskere, sprøjter og jordbearbejdningsredskaber.
Lastbiler, forvogne, trækkere, erhvervskøretøjer, busser og containere.
Gravemaskiner, materialehåndtering, lifte og mandskabsmoduler.
Havetraktorer, græsslåmaskiner, skovmaskiner og vinterudstyr.
Produktionsudstyr, gaffeltrucks, rengøring, inventar og kraner.
Træ, døre og vinduer, værktøj, metal og vvs og belysning.

Der er maskiner både til salg og til leje.

Følg os på facebook

Ok