Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Baastrup 12T entrepanør

Sælges 
Excl. moms 59.000 kr

Beskrivelse


Pæn og velholdt entreprenør med 4 gode lastbil dæk. Hydralisk bagsmæk. bremser er lavet i foråret. Hydralisk støtteben last evne 12T Kan indregisteres.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Baastrup
Annonce nr. 88153
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Indvendig bredde 240
Indvendig højde 65
Indvendig længde 500
Lasteevne 12
Rumindhold 7,8

Sælger information


Kontaktperson Rune Jensen
Firmanavn SR Agro & Last ApS
Adresse Gaden 62 9870 Sindal
Telefon +45 23840203

SR Agro & Last ApS

Velkommen til SR Agro & Last
SR Agro & Last er en virksomhed, som er landmændenes problemløser og også har stor erfaring indenfor dyretransport- og andre lastbiler.
Hos SR Agro & Last kan vi tilbyde smedearbejde i både rustfri og aluminium. Vi fremstiller hydraulikslanger og tilbyder service på hydraulik. Vi beskæftiger os med service, reparationer og salg af nye og brugte landbrugsmaskiner samt service og reparationer af lastbiler.
Vi hjælper 24 timer i døgnet og står altid til rådighed med den bedste løsning, kvalitet og service. Den mulighed har vi bl a. med vores tre firmabiler, der er fuld udstyret til alt forefaldende arbejde, som f.eks. fremstilling af hydraulikslanger, lapning af dæk og service på aircondition.
Vi er forhandler af Kubota, Kongskilde, MTD, Nilfisk Alto og Jobman.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok