Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Brugt iseki TXG 23

Sælges 
Excl. moms 68.000 kr

Beskrivelse


- Brugt iseki TXG 23
- HK: 23
- T: 397
- 4 WD
- Lev m/ FM 1200 kost m/ nye børste
- Lev m/ GMR 1300 klipper
- Pæn og flot maskine
- Har ikke kørt salt

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat Iseki
Model TxG
Annonce nr. 87702
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Timer 397

Sælger information


Kontaktperson Michael Nygaard
Firmanavn Varde Have & Skovmaskiner
Adresse Tømrervej 30, 6800 Varde
Telefon +45 75210940

Varde Have & Skovmaskiner

Have- og skovmaskiner
Med mere end 30 års erfaring inden for have- og skovmaskiner kan vi hjælpe dig med at finde den maskine eller det tilbehør, der passer til præcis dine behov.
Vores udvalg af maskiner og tilbehør er alt fra små beskæresakse til store traktorer og redskabsbærer. Vi kommer gerne ud til dig og giver dig et tilbud på udskiftning af dine maskiner.
På vores værksted har vi mekanikere der kan servicere din maskine. Har du ikke mulighed for at levere din maskine har vi mulighed for at hente den. Ved større maskiner har vi to servicevogne der kan lave maskinerne ude hos dig.
Vi glæder os til at se dig hos Varde Have & Skovmaskiner

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok