Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Chapman RM120

Sælges  
Excl. moms 26.500 kr

Beskrivelse


Kraftig rotorklipper med 13HK Honda motor. Klippebredde 120cm. Let justering af klippehøjde. Kontakt Flemming for fremvisning på tlf. 23449924 eller fbj@rostofte.dk

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2019
Model Chapman RM120
Annonce nr. 518204
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Dann Nielsen
Firmanavn Røstofte Maskiner A/S
Adresse Røstofte Skovvej 1
4735 Mern
Telefon +45 25269870

Røstofte Maskiner A/S

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok