Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

CleanXpert Container Biosæk, transparent grøn, 240 Ltr 135x110cm

Til salg  
119 kr

Beskrivelse


.auto-style1 {
text-decoration: underline;
}

Container Biosæk, transparent grøn, 240 Ltr 135x110cm

Produktbeskrivelse: Biosækken er 100% biologisk nedbrydelig og komposterbar og sikrer dig derfor en miljøvenlig affaldshåndtering.Sikkerhedsforskrifter og advarsler: Bør opbevares utilgængeligt for børn.
Varedeklaration:
Produktbetegnelse: Biosæk
Holdbarhed: 1-2 år ved korrekt opbevaring
Farve: transparent grøn
Materiale: majsstivelse
Features: 110x135cm, transparent
Længde/dybde: 135 cm
Bredde: 110 cm
Tykkelse: 30 micron
Rumindhold, netto: 240 l

Min. bestilling: 6 ruller (1 kolli)
Forpakning: 10 stk = 1 rulle
88 kolli = 1 palle

Generel info


Vejl. pris (Excl. moms)
Vejl. pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model CleanXpert Container Biosæk, transparent grøn, 240 Ltr 135x110cm
Annonce nr. 622177
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. cleanxpert-1000013831
regNo 1000013831

Kontaktinfo


Kontaktperson Morten E. Nielsen
Firmanavn CleanXpert ApS
Adresse Blegdamsvej 78 A
2100 København Ø
Telefon +45 70 xx xx xx

CleanXpert ApS

Brugte rengørings maskiner
CleanXpert sælger gode brugte rengøringsmaskiner til yderst favorable priser. Selvom maskinerne er brugte, fejler de intet og vil kunne tjene dig godt i dit rengøringsarbejde i mange år fremover. Maskinerne i brugt stand herunder kommer alle fra kendte producenter, hvilket er en del af din garanti for, at du får noget ordentligt for dine penge - også når du køber brugte maskiner her hos CleanXpert.
Udlejningsmaskiner
CleanXpert har hvad din virksomhed skal bruge.
Hos cleanXpert har vi de udlejningsmaskiner din virksomhed skal bruge hvad enten det er støv suger, gulvsliber eller stor Gulvvaskemaskiner. Vi levere over hele landet og er altid klar med service og hjælp. Så skal du bruge eksempel en skuremaskine til engangs rengøring er at leje en maskine det helt rigtige valg.
Udlejningsmaskiner og opgaver
Ind imellem kan der være brug for at klare rengøringsopgaver, der ikke normalvist behov for i den blotte gængse rengøringsrutine. Derfor er det hendes hos CleanXpert kan bruges til at rengøre maskiner til at klare disse opgaver. Det kunne f.eks. Være en tæpperenser eller en gulvpudser. Vores mange udlejningsmaskiner kommer fra kendte producenter og kan lejes under ordnede forhold til super fine priser. Ring til os på tlf. 70 22 22 33 og hør nye om mulighederne for at leje rengøringsmaskiner her hos os.
CleanXpert
Om os
Vores butik på Østerbro i København åbnede i 2005, og siden da har vi stiftet bekendtskab til en lang række produkter og derefter udvalgt de bedste og førende mærker indenfor branchen. Vi har et stort udvalg af rengøringsudstyr til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment af rengøringsudstyr og rengøringsartikler indeholder vinduespudserudstyr, gulvsæbe, plast- og papirvarer, støvsugere, graffitifjerner, desinfektionsprodukter og meget mere. Vores produkter er lavet til professionel rengøring, så du sikrer dig et rent og flot resultat.
Rengøringsartikler
Vi har et stort udvalg af rengøringsmidler, rengøringsartikler og rengøringsudstyr til alle former for rengøringsproblemer, men udover rengøringsartikler har vi også take away artikler bestående af engangsservice i både træ og plast, engangskrus og emballage m.m.
Desuden har vi et udvalg af miljøvenlige rengøringsmidler af bl.a. svanemærkede produkter for en renere og mere bæredygtig natur. Et af vores mål for 2021 er at udvide vores bæredygtige produktsortiment.
Vi har en butik på 300 m2 i København fyldt med forskellige produkter, hvorfra vi levere vores ekspertise til mere end 6.000 trofaste kunder i hele landet, Skandinavien samt Europa.
Kvalitet og service.
Kvalitet og service er i top, når du handler hos cleanxpert. Vi har mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen, så tøv ikke med at spørge os om hjælp. Vi hjælper med at finde de rigtige produkter til dine behov, så du får lige netop dét, som du står og mangler. Vi tilrettelægger din virksomheds behov nøje og så sørger vi for, at du får den optimale vejledning om brug af produkterne til gavn for dig og din virksomhed. Udover vores udvalg af rengøringsudstyr, rengøringsmidler og rengøringsartikler tilbyder vi også forskellig rengøringsmaskiner og reparation af maskiner. Når du handler hos os, kan du benytte vores cashback funktion.
Webshoppen.
Første gang du handler på vores webshop, skal du oprette en brugerkonto ved at trykke på knappen ”Opret konto” i øverste højre hjørne på cleanxpert.dk – og så er du klar til at handle. Hos CleanXpert.dk kan du handle nemt og sikkert døgnet rundt.
Du er naturligvis også velkommen til at afgive ordrer via kundeservice på tlf.70222233 mellem 8-16 på hverdage eller du kan afhente varerne i vores butik på Østerbro i København i samme tidsrum.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Er du på udkik efter en ny/brugt maskine til din Virksomhed?

På Altimaskiner.dk kan du finde maskiner til mange forskellige brancher.
I alt ca. 25.000 annoncer i 6 forskellige kategorier - fra danske forhandlere og handlende:

LANDBRUG - TRANSPORT - ENTREPRENØR - HAVE PARK, VEJ og SKOV – INDUSTRI - BYGGEMATERIALER OG VÆRKTØJ

Altimaskiner.dk er landsdækkende

Se udvalget fra sælgere og udlejere fra hele landet.
F.eks.
Traktorer, mejetærskere, sprøjter og jordbearbejdningsredskaber.
Lastbiler, forvogne, trækkere, erhvervskøretøjer, busser og containere.
Gravemaskiner, materialehåndtering, lifte og mandskabsmoduler.
Havetraktorer, græsslåmaskiner, skovmaskiner og vinterudstyr.
Produktionsudstyr, gaffeltrucks, rengøring, inventar og kraner.
Træ, døre og vinduer, værktøj, metal og vvs og belysning.

Der er maskiner både til salg og til leje.

Følg os på facebook

Ok