Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Dulevo 850, Demo, Spar 100.000,-

Sælges 
Excl. moms 369.000 kr

Beskrivelse


DULEVO 850 MINI feje-/sugemaskine, 850 l skidt effektiv indhold, kombinerer stor fejekapacitet med meget nem manøvrering ikke mindst på grund af den ideelle knækstyring. Takket være stor effektivitet og en fejebredde på op til 1600 mm, er denne fejemaskine den ideelle løsning til fejning på gågader, fortove, stationer, cykelstier, parkeringsområder samt i parker mm.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Dulevo 850, Demo, Spar 100.000,-
Annonce nr. 340286
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Michael Vorre, 4010 6301
Firmanavn Elite Service ApS
Adresse Sortevej 25, 8543 Hornslet
Telefon +45 86156302

Elite Service ApS

Elite Service har maskiner til alt indenfor have, park og vej -sommer, efterår og vinter. Ring 40106301.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok