Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

En ældre kæbeknuser af et anerkendt svensk firma

Sælges 

Beskrivelse


En ældre kæbeknuser af et anerkendt svensk firma Morgaardshammar. Funktionsdygtigt anlæg. Opbygget på vogn og trækkes af en diesel motor.

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat Morgaardshammer
Model AR-90
Annonce nr. 135945
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Claus Buch
Firmanavn CBS Wearparts
Adresse Skelbyvej 149, 4171 Glumsø
Telefon +45 31103010

CBS Wearparts

Velkommen til CBS Wearparts
CBS Wearparts er en førende leverandør indenfor entreprenørbranchen og råstofindustrien, det særlige fokus ligger på eftermarkedet til knuse- og sigtemaskiner.
Virksomheden har tilegnet sig en mere grøn vision, og de står derfor indenfor produkter samt maskiner, som holder længere, og bruger mindre brændstof.
CBS Wearparts har et komplet lager af slid- og reservedele, samt dele til blandere i betonindustrien, som ligger på lager i Danmark, klar til omgående levering.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok