Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Fabriksny Kalvehytte (2020) fra NOC Agro

Sælges  
Excl. moms 17.000 kr

Beskrivelse


Kalvehytten er udført med celleplastplader på siderne. På taget er monteret anti-kondens trapezplader med et tagudhæng forrest på 90 cm. Stålrammen er en kraftig konstruktion med oplukkelig frotlåge samt løftebøjle. Hele stålkonstruktionen er varmgalvaniseret.
Kalvehytten måler BxDxH = 3m x 5m x 2m. Hytten leveres som standard adskilt med tilhørende bolte, plastkrybber, vandkop samt lysarmatur.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2020
Annonce nr. 158485
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Ole Kristensen
Firmanavn NOC Agro ApS
Adresse Morten Brørups Vej 3
8620 Kjellerup
Telefon +45 40550730

NOC Agro ApS

NOC Agro udvikler og producerer egne maskiner og udstyr på eget værksted!
NOC Agro har et bredt produktprogram, med mulighed for individuelle tilpasninger.
Store fleksibilitet gør det muligt for NOC Agro at levere små som store projekter med hurtig respons på det færdige produkt.
Mere end 25 års erfaring ligger bag produkterne, der hver dag beviser deres funktion og holdbarhed.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok