Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Fladrem NH80230079

Sælges 
Excl. moms 1.000 kr

Beskrivelse


Fladrem NH80230079
Normal pris kr. 1.740,-

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat New Holland
Annonce nr. 158906
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 230079

Sælger information


Kontaktperson Jørgen Futtrup Andersen
Firmanavn Hvidevejs Traktor & Smede
Adresse Hvidevej 29 Mønsted, 7470 Karup J 7470
Telefon +45 61461057

Hvidevejs Traktor & Smede

Hos Hvidevejs Traktor & Smede ApS gør vi en ære i at specialisere os inden for salg og servicering af alle slags landskabs maskiner. Alt foregår selvfølgelig efter dine, kundens, behov - da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis kunden er glade, er vi glade. Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. Så kig forbi Hvidevejs Traktor & Smede ApS hvis du ønsker en unik og fantastisk løsning af god kvalitet - efter dine præmisser.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok