Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Flytbar hegn med fodbuk

Sælges  
Excl. moms 801 kr

Beskrivelse


Flytbar hegn med fodbuk
• Ved køb af 10 st eller flere 801,- kr/st ex.moms
• Kraftigt konstrueret med fladovale rør, som tåler trykket fra de tungere dyr
• U-formede enderør i toppen reducerer skadesrisikoen ved eventuelle udbrudsforsøg
• U-formede enderør i bunden forhindrer at hegnet synker ned i jorden
• Vendbar; mindsker mellemrummet mellem jorden og første stiver, hvilket reducerer risikoen for at kalve, der ligger ned, ender på den forkerte side når de rejser sig.
• Låsekæden kobler nemt hegnene sammen
Anvendes til flere dyrearter, bl.a. kvæg og heste
Et fleksibelt gitterelementsystem med flytbare, stabile gitterelementer, der gør det enkelt at bygge indsamlingsfolde, drivgange, bokse, indhegninger, rekonvalescensindhegninger eller afskærmninger.
Om vinteren kan hegnene anvendes til at opbygge hvileindelukker eller som indretning i løsdriftshaller.
Smart konstruktion i hver eneste detalje
Hegnene er kraftigt konstrueret med fladovale rør, hvilket giver en ekstra stærk konstruktion, som betyder at de også kan modstå trykket fra store og tunge dyr.
Totalhøjden er nøje tilpasset, 170 cm, så dyrene ikke hopper over den opbyggede indhegning. U-bøjet enderør forhindrer skader ved forsøg på at springe ud.
Hegnfodens konstruktion forhindrer at hegnet synker ned i jorden, og fungerer som mede når du skal flytte rundt på hegnene.
Hegnene kobles nemt sammen med kædelåsning, hvilket sikrer en hurtig og sikker sammenkobling.
Hegnene er galvaniseret for at opnå lang levetid.
https://www.kellfri.dk/forhandler-og-servicepartner

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2021
Model Flytbar hegn
Annonce nr. 176688
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 25-300160

Sælger information


Kontaktperson Se forhandlere i beskrivelsen
Firmanavn Kellfri
Adresse Trigevej 20, Søtoften
8380 Trige
Telefon +45 76902100

Kellfri

Hvad vi gør.
Vi er en helhedsleverandør af prisstærke produkter med svensk konstruktion, til alle typer af landbrug. Med kontrol på hele produktkæden, fra ide til færdigt produkt tilbyder vi muligheden for at drive virksomhed ude på landet.
Hvordan gør vi.
Baggrunden ved Kellfri er forståelsen, og respekten, for de udfordringer som vores kunder møder. Ved at være grundlæggende nysgerrige, interesserede og altid tæt på vores kunder, fortsætter vi med at udvikle og forbedre os og vores sortiment.
Hvorfor er vi unikke.
Vi er bedst i Norden på nærvær og helhedsprodukter til mindre landbrug. Samtidigt tilbyder vi kompletterende produkter til større landbrug. Med dette afsæt er vi en naturlig del af alle gårde.
Vores mission
Vi gør det muligt for flere at drive virksomhed på landet.
Vi ved hvad der kræves for at drive jorden. Det er både vores kultur og vores arv. Det giver os energi til fortsat at tilbyde prisstærke produkter, relevante tilbud og service som gør det lettere i vores kunders hverdag at få jobbet gjort. Vi gør det muligt for flere at drive virksomhed på landet.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok