Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Flyttebiler med føre

Udlejes  

Beskrivelse


Vores søsterselskab O.B. Flytning har mere end 25 års erfaring i flytning og opbevaring.
Erhvervsflytninger, Firmaflytninger, Tjenestemandsflytninger, Private flytninger, “Hjælp-Selv-Flytninger”, “Flyt-Selv”, Møbelopbevaring, Køb/lej flyttekasser
www.ob-flytning.dk
 

Generel info


Bestil pris
Kategori
Annonce nr. 172542
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Flemming Werner Jensen
Firmanavn Sax-Trans A/S
Adresse Kroggårdsvej 34 - 36
4990 Sakskøbing
Telefon +45 54707070

Sax-Trans A/S

Sax-Trans har en stærk position på transportmarkedet.
Siden Flemming Werner Jensen i 1977 startede Sax-Trans, har han gennem løbende opkøb af adskellige vognmandsforretninger og fragtruter, ført Sax-Trans frem til en position som landsdelens klart største vognmandsforretning.
Med en solid stab på over 75 dygtige medarbejdere, og en flåde på ca. 60 last- og varebiler, 5 modulvogntog, ca. 60 anhængere og sættevogne, og langt over 100 containere, veksellad m.v. er firmaet i stand til, at løse enhver transportopgave, med meget kort varsel.
Siden Sax-Trans i 1992 overtog Viggo Jensens Fragtmandsforretning i Nykøbing Falster, og Sølvhøjs i Stubbekøbing, har vi målrettet arbejdet på at udvide forretningen, for at kunne leve op til, de stadig større krav der stilles, til hurtig og præcis levering. Som i alle brancher, gælder det også indenfor transportbranchen, at der skal større enheder til, for at kunne yde den nødvendige service og kvalitet, og dermed kunne konkurrere.
Derfor er det også Sax-Trans, der efter en større strukturtilpasning i Danske Fragtmænd, dækker hele Lolland-Falster og Møn, med gods både til og fra hele landet.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok