Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Foderanlæg til høns, kun brugt en sæson -NY PRIS

Sælges 
Excl. moms 5.000 kr

Beskrivelse


Super foderanlæg til hønsehold - anlægget er kun brugt til en sæson. Da vi har udvidet produktionen, sælger vi dette anlæg til ret lav pris. Vi mener prisen var rigtig til kr. 8.500,- / Men ny pris kr. 5.000,-

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Foderanlæg til høns,
Annonce nr. 40196
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Henrik Holm Jensen
Adresse Rønnevej 125, Nylars 3700 Rønne
Telefon +45 24621684

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok