Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Ford 6700 Med frontlæsser

Sælges 
Excl. moms 37.500 kr

Beskrivelse


Ford 6700. Den har en Ålø Quicke US 2330 frontlæsser på med Ålø type 3-skifte. I bag på traktoren er der 2 dobbeltvirkende fjernudtag og 1 hjælpecylinder. På kabinen er der 1 arbejdslygte bagud samt 2 fremad. Vi tager meget gerne dine brugte traktorer og entreprenør maskiner i bytte. Køb-Salg-Bytte ring 74855292 eller se mere på limas. dk

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 1980
Fabrikat Ford
Model 6700 Med frontlæsser
Annonce nr. 488157
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 872950B
Antal cylindre 4
Dæk % bag 70
Dæk % for 30
HK 82
Timer 7485

Sælger information


Kontaktperson Frederik Møller Jensen
Firmanavn Lintrup Maskinhandel A/S
Adresse Skovlundvej 1, 6660 Lintrup 6660
Telefon +45 74855292

Lintrup Maskinhandel A/S

Vi gør næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktore og gummigede.
Vi er i dag 14 ansatte og hvert år sælger vi ca 500 traktorer, 30-40 mejetærskere, diverse landbrugsmaskiner og nogle entrepenørmaskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok