Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Frontskovl til Jobman minilæsser

Sælges  
Excl. moms 2.500 kr

Beskrivelse


Frontskovl til Jobman minilæsser.
Pæn og i orden.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Frontskovl til Jobman minilæsser
Annonce nr. 178746
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Henrik Hvid
Firmanavn Servicegården v/Henrik Hvid
Adresse Gyldenbjergvej 55,
4840 Nørre Alslev
Telefon +45 41102981

Servicegården v/Henrik Hvid

Servicegården forhandler materiel til den grønne sektor, boligselskaber, det offentlige og den kvalitetsbevidste private forbruger. Vi forhandler kvalitetsmaskiner fra en række virksomheder alle udvalgt med største omhu.
Hos os kan du se Danmarks største udvalg af produkter fra de førende producenter. Vi servicerer og sælger på hele sjælland og lolland falster, alle typer maskiner med vores værksted, 2 servicevogne og 2 udekørende salgsrepræsentanter.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok