Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

God Trailerlift

Sælges  
Excl. moms 128.000 kr

Beskrivelse


Omme lift med saxeled i armen.
med nyt eftersyn og indregistreret.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2004
Fabrikat Omme
Model 1550 EBZX
Annonce nr. 178732
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Leif Jensen
Firmanavn LJ Lift ApS
Adresse Kirkebækvej 3,
8800 Viborg
Telefon +45 20714012

LJ Lift ApS

LJ Lift aps er et firma, der siden 1996 har specialiseret sig i køb og salg af mandskabslifte, trailerlifte, saxlifte, bomlifte, lastvognslifte, teleskoplæssere og entreprenørmateriel.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok