Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Højtip skovl til frontlæsser, 2,4 m

Sælges  
Excl. moms 11.490 kr

Beskrivelse


• Volumen 1.600 l
• Dybde 130 cm
• Samlet bredde 240 cm
• Samlet højde 102 cm
• Dobbelte tipcylindre
Dobbelte tipcylindre i gavlene giver en glat indvendig overflade med minimal risiko for fastsiddende materiale i skovlen, og ved lastning har skovlen lettere ved at trænge ind i materialet.
Leveres med Euro-beslag.
Se vores forhandler og servicepartner i Danmark
https://www.kellfri.dk/forhandler-og-servicepartner

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2020
Model 2400
Annonce nr. 174266
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Se forhandlere i beskrivelsen
Firmanavn Kellfri
Adresse Trigevej 20, Søtoften
8380 Trige

Kellfri

Hvad vi gør.
Vi er en helhedsleverandør af prisstærke produkter med svensk konstruktion, til alle typer af landbrug. Med kontrol på hele produktkæden, fra ide til færdigt produkt tilbyder vi muligheden for at drive virksomhed ude på landet.
Hvordan gør vi.
Baggrunden ved Kellfri er forståelsen, og respekten, for de udfordringer som vores kunder møder. Ved at være grundlæggende nysgerrige, interesserede og altid tæt på vores kunder, fortsætter vi med at udvikle og forbedre os og vores sortiment.
Hvorfor er vi unikke.
Vi er bedst i Norden på nærvær og helhedsprodukter til mindre landbrug. Samtidigt tilbyder vi kompletterende produkter til større landbrug. Med dette afsæt er vi en naturlig del af alle gårde.
Vores mission
Vi gør det muligt for flere at drive virksomhed på landet.
Vi ved hvad der kræves for at drive jorden. Det er både vores kultur og vores arv. Det giver os energi til fortsat at tilbyde prisstærke produkter, relevante tilbud og service som gør det lettere i vores kunders hverdag at få jobbet gjort. Vi gør det muligt for flere at drive virksomhed på landet.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok