Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Honda generator

Sælges 
Excl. moms 2.400 kr

Beskrivelse


Fin Honda generator i overskud fra vores gamle firmabil.
Starte som ny, virker som den skal.
pris plus moms.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2014
Annonce nr. 92606
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Verner H. Kristiansen
Firmanavn Kloakdoktoren
Adresse Sjællandsvej 12b, 9500 Hobro 9500
Telefon +45 24602300

Kloakdoktoren

Kloakdoktoren kan hjælpe dig, hvad enten det er kloakken som er stoppet, der er rotter i køkkenskabet eller vand i kælderen. Og vi kan også meget mere end det.
Kloakdoktoren var oprindeligt en fælles betegnelse for firmaerne Karl & Verners Kloakservice ApS og Kloakfirmaet Verner H. Kristiansen ApS. Men pr. 1/3/2018 fusionerede de under det fælles navn KloakDoktoren ApS, så nu er vi alle samlet i et firma.

Baggrund
Siden kloakfirmaet blev etableret i 1991 har vi dygtiggjort os inden for kloakarbejde, jord- og betonarbejde og Verner har været autoriseret rottebekæmper siden 2004.
Vi har oparbejdet en stor erfaring indenfor problemløsning af kloakker, afløb og diverse rotteproblemer.
Verner har i fra 2008-2013 været formand for branchesammenslutningen Danske Kloakmestre. Derigennem har han været meget aktiv skribent og er det stadigvæk. Derfor vil I her på siden kunne finde en del af hans artikler og Verner figurerer også i materiale fra de Danske Kloakmestre.
I 2005 etablerede Verner sammen med Karl V. Andersen firmaet Karl og Verners Kloakservice ApS. De havde forinden arbejdet sammen om kloakproblemerne i Hobro i flere år. Derfor faldt det dem naturligt at indgå kompagniskab og op startede et kloakservice firma for Hobro og omegn, hvilket i dag må siges at have været en succes.
Medstifter Karl V. Andersen var på det nærmeste legendarisk for mange kunder. Han havde mere end 25 år på bagen som slamsugerchauffør i området. Både når det gælder slamsugning og spuling, var han kendt som manden, der ikke kører, før han var færdig. Helt færdig!
Det kommer blandt andet til udtryk ved mange af de faste tømningsordninger med servicering af fedtudskillere og olieudskillere. Normen inden for branchen er, at opgaven er løst, når udskilleren er tømt. Karl V. Andersen betragtede sig først færdig, når udskilleren både var tømt og efterfølgende rengjort til ug.
Og selv om Karl ikke er her mere, så er vores målsætning stadig den samme.
En vigtig ting for et firmas succes er medarbejderne, deres kompetencer og deres engagement. Vi er glade for vores medarbejdere her hos Kloakdoktoren, derfor har de fået lov til at fortælle om deres arbejde i en række artikler på denne hjemmeside. Artiklerne er skrevet af en journalist, som har interviewet medarbejderne.
En af vores mangeårige medarbejdere er Kristian B. Larsen, som er udlært i firmaet. Og han er nu blevet medejer af KloakDoktoren sammen med Verner.
Det var lidt om historien og folkene bag Kloakdoktoren. Har du tid, så klik dig lidt rundt på hjemmesiden og se noget mere om alt det vi kan.
Har du et spørgsmål der brænder på, så ring på 24 60 23 00 eller send os en mail på hamselv@kloakdoktoren.dk eller via formularen her på siden.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok