Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

HWH 1350 vnr 835052

Sælges  
Excl. moms 9.500 kr

Beskrivelse


Kørt 5 timer, incl. hydr. svingcylinder. Sikkerhedsudløser og støtteben
HWH A ramme, kan udskiftes

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat HWH
Model 1350 vnr 835052
Annonce nr. 455230
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 835052

Sælger information


Kontaktperson Flemming Skøtt
Firmanavn Helsinge Maskinforretning A/S
Adresse Tofte Industri 22, Helsinge
3200 Helsinge
Telefon +45 48795122

Helsinge Maskinforretning A/S

Helsinge Maskinforretning blev grundlagt helt tilbage i 1964. Dengang var det en forholdsvis lille forretning som kun var kendt i lokalområdet. Vi har nu med over 53 års erfaring udviklet os til at være en af Nordsjællands største maskinforretninger.
profil billede2Dette er ikke mindst sket ved hjælp af vores trofaste medarbejderstab, som i dag tæller 30 medarbejdere, som alle er specialuddannede, og som er med til at sikre vores kunder faglig og reel betjening.
Forretningsarealet, som er under stadig udvikling, er udbygget til at være på over 4000 m2. Herfra styres det daglige arbejde indenfor salg, service og administration
Værkstedet er udstyret med moderne værktøj, hjælpeudstyr m.m., der er grundlag for optimalt og præcist værkstedsarbejde på højeste kvalitetsniveau. Vi kan med vores 8 rullende servicevogne betjene Nordsjælland samt Københavnsområdet, når akut hjælp er påkrævet, hvad enten det er i sæsonerne eller i det daglige. På vores eget værksted står vores uddannede mekanikere ligeledes til vores kunders rådighed.
Reservedelslageret er veludstyret med et lager på over 25.000 forskellige reservedele, og her er vores ekspedienter klar til at hjælpe med at finde den rette del. De samme ekspedienter betjener kunderne i vores præsentable butik, hvor der forefindes et stort udvalg af specialtilbehør, herunder haveredskaber m.m.
Salgsafdelingen står klar til at rådgive vores kunder om køb af de rette maskiner. De orienterer sig dagligt om nyheder på markedet, og dette sikrer kunderne den bedst mulige rådgivning.
Målgruppe
Helsinge Maskinforretnings kundeområde omfatter både landmænd, kommuner, boligselskaber, entreprenører, anlægsgartnere, offentlige institutioner m.m., og selvfølgelig også privatpersoner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok