Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

IHI 55J Med 3 skovle

Sælges 
Excl. moms 89.800 kr

Beskrivelse


IHI 55J der er 2 meter bred og har 40cm bælter. Der er dozerblad, hydraulik udtag til hammer, hurtigskift og planerskovl på 150cm samt 2 graveskovle på 30cm og 60cm. Vi kan også hjælpe med en helt ny maskintransportvogn fra McKee der kan laste 7 ton til 59800DKK hvis du skal flytte den rundt. Vi tager meget gerne dine brugte traktorer i bytte og vi kan også hjælpe med markedets bedste brugt finansiering. Se altid over 100 brugte traktorer til salg på vores webside limas.dk

Generel info


1997-0
Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 1997
Fabrikat IHI
Model 55J Med 3 skovle
Annonce nr. 445177
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 8969129A

Sælger information


Kontaktperson Frederik Møller Jensen
Firmanavn Lintrup Maskinhandel A/S
Adresse Skovlundvej 1, 6660 Lintrup
Telefon +45 74855292

Lintrup Maskinhandel A/S

Vi gør næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktore og gummigede.
Vi er i dag 14 ansatte og hvert år sælger vi ca 500 traktorer, 30-40 mejetærskere, diverse landbrugsmaskiner og nogle entrepenørmaskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok