Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Ironman Lift

Sælges 
Excl. moms 5.500 kr

Beskrivelse


Lift type: CEATL-YP2-35E.
Maks. løft: 3500 kg.
1800 mm. løftehøjde.
3x380 V. nettilslutning
Hævetid: ca. 50 sek.
Sænketid: ca. 25 sek.
Konstruktion: Kraftige ståltårne med selvsmørende nylonglideblok. Kraftige arme med positionslås. De forreste arme er forsatte, så de kan drejes 180 gr. rundt. Justerbare løftepuder. Dobbelt hydraulisk system med stålwire for synkronisering.
Styring: Liften er forsynet med fuld elektrisk styring for op-, ned- og udløsning af sikkerhedslåse.
Fundament: min. 150 mm. beton C25.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Ironman Lift
Annonce nr. 71765
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Lars Møller
Firmanavn DO-MA A/S
Adresse Sverrigsvej 3, 7800 Skive
Telefon +45 26738401

DO-MA A/S

DO-MA A/S blev oprettet i 1972 i Skive og begyndte sin udlejningsvirksomhed i 1982.
I dag har DO-MA A/S afdelinger i Skive og Holstebro.
I kraft af DO-MA A/S´s geografiske placering er vi i stand til hurtigt og effektivt at yde god service i Midt- og Vestjylland samt i resten af landet. Vi leverer professionelt håndværks- og byggemateriel og skurvogne over alt i Danmark
DO-MA A/S har håndværkerbutikker i Skive og Holstebro, hvor både professionelle håndværkere og private kunder er velkomne. Vore butikker fører et bredt udvalg af kvalitetsværktøj og beklædning til gode konkurrencedygtige priser.
Personalet hos DO-MA A/S har igennem mange år ydet den bedste service bygget på know how og mange års erfaring i branchen.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok