Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Itala 135 batterifejesuge maskine

Sælges 
Excl. moms 120.000 kr

Beskrivelse


Batteri fejesugemaskine, driftstid 8 timer.
Ring for Demo 41102981 Henrik Hvid

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat TSM
Model Itala 135 batterifejesuge maskine
Annonce nr. 88937
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Fejebredde 100
Motor Batteridrift

Sælger information


Kontaktperson Henrik Hvid
Firmanavn Servicegården v/Henrik Hvid
Adresse Gyldenbjergvej 55, 4840 Nørre Alslev
Telefon +45 41102981

Servicegården v/Henrik Hvid

Servicegården forhandler materiel til den grønne sektor, boligselskaber, det offentlige og den kvalitetsbevidste private forbruger. Vi forhandler kvalitetsmaskiner fra en række virksomheder alle udvalgt med største omhu.
Hos os kan du se Danmarks største udvalg af produkter fra de førende producenter. Vi servicerer og sælger på hele sjælland og lolland falster, alle typer maskiner med vores værksted, 2 servicevogne og 2 udekørende salgsrepræsentanter.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok