Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

JCB 427 HT

Sælges 

Beskrivelse


Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2014
Fabrikat JCB
Model 427 HT
Annonce nr. 451621
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 803249

Sælger information


Kontaktperson Salgsafdelingen
Firmanavn Nicolaisen & Larsen A/S
Adresse Holmegade 58, 6990 Ulfborg 6990
Telefon +45 70101214

Nicolaisen & Larsen A/S

Nicolaisen & Larsen A/S er et familieejet aktieselskab, som blev stiftet i 1962. Siden 1975 har vi været importører af JCB maskiner i Danmark. JCB tilbyder et omfattende maskinprogram på over 300 modeller til at løse mange forskellige opgaver. Fælles for alle JCB maskiner er, at de er alsidige, komfortable og konstrueret til hårdt arbejde. Vores specialuddannede mekanikere klargør maskinerne og monterer samtidig det specialudstyr du måtte ønske. Dette sikrer kort leveringstid og en maskine, der er klar til at blive taget i brug med det samme.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok