Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Jeg er køber til brugte gardintrailere,

Købes 
Excl. moms fra 1.000 kr - til 40.000 kr

Beskrivelse


Jeg står med behov for at købe flere brugte gardintrailere, ring mig op så vi kan tale om hvad du har til salg. Men da det er til eksport, skal pris og stand svare nogenlunde overens. Da jeg ved der står mange gamle trailere rundt om til ovenstående prisleje.
Jeg taler Dansk, engelsk, Serbisk.
 

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 1952 - 2020
Annonce nr. 157901
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Shemsi .
Firmanavn .
Adresse . 4520
Telefon +45 20312485

.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok