Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Jordgrab med lodret cylinder

Sælges  
Excl. moms 3.500 kr

Beskrivelse


Brugt jordgrab med lodret cylinder
400-500 liter.
Skærlængde 1000 mm.
Varenummer 59933365.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Jordgrab
Annonce nr. 79983
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Bredde 1000
Liter 450
Ref.nr. 59933365

Sælger information


Kontaktperson Carsten Jensen
Firmanavn KSM Kragelund ApS / HEMA Kranudstyr
Adresse Bøgballevej 19 8723 Løsning
Telefon +45 40184401

KSM Kragelund ApS / HEMA Kranudstyr

HEMA Kranudstyr, der ligger centralt i Jylland ved E45, producerer grabber, pallegafler og specialudstyr til kraner og gravemaskiner, samt forhandler et meget stort rotator program.
Udviklingen inden for transportsektoren stiller hele tiden krav til fleksibilitet og nye produkter, der letter arbejdet.
Denne udvikling følges nøje fra HEMA`s side, for at opfylde de krav og forventninger, kunderne har til deres udstyr og hjælpeværktøj. Denne opmærksomhed gør også, at HEMA i mange situationer er med, når kunderne skal finde specielle løsninger til deres godshåndtering i forbindelse med de mange transportopgaver.
HEMA Kranudstyr produceres på basis af en bred serie standardprodukter, der leveres i forskellige størrelser og udførelser.
Med det brede udvalg af HEMA produkter er det muligt, at dække de fleste behov for værktøj inden for entreprenør- og vognmandsbranchen.
HEMA´s produkter henvender sig til alle brugere af kraner- og gravemaskiner i enhver form, hydrauliske og EL-hydrauliske.
HEMA fremstiller også alt i specialprodukter efter kundeønske.
HEMA forhandler sideløbende med egne produkter, også Baltrotor og Indexator rotatorer i forskellige størrelser og typer.
HEMA Kranudstyr´s produkter produceres på maskinfabrikken K.S.M. Kragelund ApS, der er hovedfirmaet bag HEMA, med ca. 80 ansatte og en stor underleverandør afdeling til jernindustrien.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok