Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

JOS Jos

Sælges 
Excl. moms 35.000 kr

Beskrivelse


Gyllevogn med 20 m bom
Lodret fordeler
Gode dæk
5-6 år gammel
Sælges for kunde

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Fabrikat JOS
Model Jos
Annonce nr. 363968
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Lasteevne 18000
Rumindhold 18000

Sælger information


Kontaktperson Jens Andersen
Firmanavn Serritslev Maskinværksted ApS
Adresse Gyvelvej 30, 9700 Brønderslev
Telefon +45 98837096

Serritslev Maskinværksted ApS

Firmaet bygger på : TROVÆRDIGHED-ALSIDIGHED samt HURTIG og GOD service Jens Andersen hos Serritslev Maskinværksted startede som selvstændig som 22 årig i 1979. Serritslev Maskinværksted udfører mange reparationer og serviceoopgaver for landmænd og entreprenører. Vi køber, sælger og reparerer alt indenfor alle traktormærker, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. Vi har egen smedeafdeling . Vi udfører både mindre og større reparationer på stedet. Eks. Dæk, fælge, hydraulikslanger. Vi udfører AT lovpligtige sikkerhedseftersyn på alt løftegrej. Palle Holst er vores specialist i Volvo og Valmet traktorer ,han har mere end 40 års erfaring. Jens Andersen hos Serritslev Maskinværksted har igennem mange år solgt Lamborghini, Same og Hürlimann fra Same Deuz Fahr Group og kan altid servicere disse traktorer. Igennem mange år blev der solgt maskiner for Scan Agro i Hadsund og SM har et velfunge rende reservedels lager til disse maskiner. Serritslev Maskinværksted er autoriseret forhandler og samarbejder med Stenderup maskiner. Er således lagerførende forhandler af Gehls læsserprogram. KOMMISIONSALG i Vensyssel: Du får en professionel rådgivning/vudering af dine maskiner Vi kan tilbyde at fremvise dine maskiner på vores udstillingsplads beliggende til hovedvej Hjørring -Aalborg

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok