Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Kabeltrailer

Sælges 
Excl. moms 13.000 kr

Beskrivelse


Flere stk. til salg

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model 5t kabeltrailer
Annonce nr. 73642
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Lars Petersen
Firmanavn DK Maskin
Adresse Industri Syd 39b 4550 Asnæs
Telefon +45 40606380

DK Maskin

Formidling, Handel, Eksport af brugt driftsmateriel.
90% af vores handel foregår uden om nettet, så skal du af med materiel eller søger noget specifikt, kontakt os da direkte på 4060 6380.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok