Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Komplet kiosk/købmand inventar

Sælges 
Excl. moms 25.000 kr

Beskrivelse


Efter 40 år som købmand/kioskejer på nørrebro, vælger jeg at stoppe grundet sygdom. Kom og tøm butikken for inventar. Herunder står løseligt hvad der er, med lidt billeder.
Disk
Kasseapparat
Køleskabe
Oddset skillevæk med lys og 2 stk. skærme
Telefon
Diverse Stålhyller
Og meget andet.
Jeg holder ferie, men er tilbage i butikken mandag den 18 februar. Hvis du har lyst til en besigtigelse - alt skal ud. Og giv evt. et seriøst bud.
Skriv på kontakt sælger eller skriv dit telefonnummer på knappen "Ring mig op"

Generel info


Pris
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Billigt igang som kiosk/købmand ejer
Annonce nr. 61200
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Edmund Jørgensen
Firmanavn Kiosk
Adresse Jagtvejen 25 2200 København N

Kiosk

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsetoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte geografier og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok