Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

LS R36i Demo traktor

Sælges 
Excl. moms 99.800 kr

Beskrivelse


LS R36i HST Demo traktor der kun har kørt 64 timer. I bag er der 2 dobbeltvirkende fjernudtag. På midten er der 2 dobbeltvirkende fjernudtag der betjenes med et krydshåndtag der evt. kan bruges til en frontlift eller frontlæsser. Der er 1 arbejdslygte bagud og 4 frontvægte på den. Der ligger en 4 cylindres Mitsubishi motor i den med 36 HK. Vi tager meget gerne dine brugte traktorer i bytte og vi kan også hjælpe med en god og billig finansiering hvis det ønskes. Se altid over 100 brugte traktorer til salg på vores webside limas.dk
Timer:64
Serienummer:2109016819
HK:36

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2017
Fabrikat LS
Model R36i Demo traktor
Annonce nr. 381362
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 8189108B

Sælger information


Kontaktperson Frederik Møller Jensen
Firmanavn Lintrup Maskinhandel A/S
Adresse Skovlundvej 1, 6660 Lintrup 6660
Telefon +45 74855292

Lintrup Maskinhandel A/S

Vi gør næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktore og gummigede.
Vi er i dag 14 ansatte og hvert år sælger vi ca 500 traktorer, 30-40 mejetærskere, diverse landbrugsmaskiner og nogle entrepenørmaskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok