Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

MAN 12.220 EURO 6

Sælges  

Beskrivelse


Container stop på lift
Surringsøjer i kantramme

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang 2017
Fabrikat MAN
Model 12.220 EURO 6
Annonce nr. 520362
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 0356819
Akselafstand 5200 mm
chassisNo WMAN15ZZ9HY356819
Egenvægt 6550 kg
Eurotype 6
Gearkasse Automatisk
Hk 220
Kabinetype Dagkabine
Km 169937
Lastevne 5440 kg
Radio / cd Ja
Stel nr. WMAN15ZZ9HY356819
Totalvægt 11990 kg
Årgang 2017

Sælger information


Kontaktperson Michael Christensen
Firmanavn Lastas Trucks Danmark A/S
Adresse Energivej 35, 8722 Hedensted
0800 Høje Taastrup
Telefon +45 40383434

Lastas Trucks Danmark A/S

Lastas er en virksomhed i transportbranchen, som forhandler lastbiler og trailere i Danmark og Skandinavien. Vi har altid over 500 køretøjer på lager – klar til hurtig levering.
LASTAS har et stærkt team af 100 positive og engagerede medarbejdere, fordelt på vores to afdelinger i Hedensted og Toftlund. Vi vil alle sammen gøre alt, hvad vi kan, for at du som kunde får den bedste oplevelse fra start til slut.
Som virksomhed vil vi være de bedste og har derfor holdninger til, hvordan vi vil fremstå over for vores kunder, så de får den bedste oplevelse.
Vi bestræber os på at være grundige med et højt serviceniveau, positive, opretholde en høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og ikke mindst levering til tiden. Eftersalg er vores speciale, og vi har de bedste serviceværksteder.
Kel-Berg trailere er markedsledende i Danmark og med hjælp fra vores egne ingeniører skræddersyr vi trailerne efter kundernes ønsker i en stærk konstruktion. Samtidig forhandler vi DAF lastbiler, MAX special udtrækstrailere, og de stærke Lamberet glasfiberkasser, som er solgt over hele Europa gennem de sidste 40 år.
DAF XF 460 FTG SSC AS-T Euro 6
Vores hovedafdeling er placeret i trekantsområdet - lige ved motorvej E 45 i Hedensted, men vi råder også over vores afdeling i Toftlund.
Vi har serviceværksteder i alle vores afdelinger og har derfor mulighed for at yde den bedste service. Hvis uheldet er ude, tilbyder vi naturligvis også døgnservice.
Ligeledes råder vi over afdelinger med reservedele, hvor vi er altid er leveringsdygtige.
Herudover sælger vi dagligt mange brugte køretøjer og opkøber en stor mængde brugt materiel.
Hvis du har spørgsmål, eller der er info du mangler, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 7219 8000 eller skriv en mail til: info@lastas.dk

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok