Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Massey Ferguson 390T HiLine Med frontlæsser

Sælges 
Excl. moms 99.800 kr

Beskrivelse


Massey Ferguson 390T HiLinr+. Den har en Chief Super 16Pl frontlæsser på med parallelføring, 3die funktion, euro-skifte og joy-stik. I bag på traktoren er der 2 dobbeltvirkende fjernudtag, fri retur vognbremseventil og 2 hjælpecylindre. På kabinen er der 2 arbejdslygter bagud samt 2 fremad. I fronten sidder der 6 frontvægte. Vi hjælper gerne med en god og billig finansiering og vi tager meget gerne dine brugte traktorer og entreprenør maskiner i bytte. Køb-Salg-Bytte ring 74855292 eller se mere på limas.dk

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 1994
Fabrikat Massey Ferguson
Model 390T HiLine Med frontlæsser
Annonce nr. 488148
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 8680950A
Antal cylindre 4
Dæk % bag 40
Dæk % for 60
HK 90
Timer 3888

Sælger information


Kontaktperson Frederik Møller Jensen
Firmanavn Lintrup Maskinhandel A/S
Adresse Skovlundvej 1, 6660 Lintrup 6660
Telefon +45 74855292

Lintrup Maskinhandel A/S

Vi gør næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktore og gummigede.
Vi er i dag 14 ansatte og hvert år sælger vi ca 500 traktorer, 30-40 mejetærskere, diverse landbrugsmaskiner og nogle entrepenørmaskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok