Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Massey Ferguson 8480 Dyna VT med front-PTO

Sælges 
Excl. moms 349.500 kr

Beskrivelse


Massey Ferguson 8480 Dyna VT med front PTO
- 4 CCLS ventil, 4 fingertip
- Dyna-VT transmission - 40 km/t
- Dæk Bag 650/85R38 For 600/70R28
- HE-VA frontlift med 2 udtag og front-PTO
- Klimaanlæg
- 4WD - affjedret foraksel
- Affjerdret førerhus
- ISOBUS
Ny Vario i 2015/ 1500 timer siden

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2008
Fabrikat Massey Ferguson
Model 8480 Dyna VT
Annonce nr. 72523
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Dæk % bag 50
Dæk % for 50
Dæk montering bag 650/85R38
Dæk montering for 600/70R28
HK (KW) 300
Timer 6247

Sælger information


Kontaktperson Laust Madsen
Firmanavn Jøla A/S
Adresse Søbækvej 2, 8740 Brædstrup
Telefon +45 54556610

Jøla A/S

Jøla Maskincenter A/S i Brædstrup er midt i en løbende udvikling, hvor det gælder om at tilpasse sig det moderne landbrug og firmaets øvrige kundegrupper. Hvor hovedvægten tidligere lå på produktion af redskaber, beskæftiger firmaet sig nu primært med salg og service. Målsætningen er at være en af de bedste maskinhandlere i landet og tilbyde individuelle løsninger, der matcher tidens høje krav. JØLA er AGCO-forhandler på 10. år og har solgt og serviceret Massey Ferguson i snart 30. år. Der sælges og tilpasses maskiner og traktorer til branchens behov, og værkstedet er gearet til reparationer og service af alle produkter - lige fra de største landbrugsmaskiner til have- og parkmaskiner.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok