Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Master Mag overbånds magnet

Sælges 
Excl. moms 60.000 kr

Beskrivelse


Master Mag 10 PCB 8 overbånds magnet, med hydraulisk hævebar buk, hydraulisk træk, passer over alle transportbånd med en bredde på op til 1200 mm.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2016
Model 10 PCB 8
Annonce nr. 41836
Forhold Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Thomas N. Sørensen
Firmanavn TNS-Imex A/S
Adresse Ved Dammen 7, 6240 Løgumkloster
Telefon +45 74745288

TNS-Imex A/S

TNS-IMEX A/S Vi har gennem årene udvidet vores sortiment til at omfatte forskellige spændene maskiner og udstyr til knusning og sortering, udstyr til nedbrydning, alt til dræn af mark og boldbaner, nedlægning af trykrør og dybde dræn til grundvands sænkning, grave kasser, vindsigter til montering på eksisterende mobile andlæg, alu køreramper og gangbroer, osv. Vi har hele tiden været opmærksome på at få maskiner og udstyr der har en kvalitet og ydeevne som er i top og derfor passer perfekt til skandinaviske kunder og forhold. Så vores maskiner og udstyr er i toppen blandt verdens mest fortrukne.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok